19/8-09

Kollade va jag gjorde förra året detta datumet, och då shoppade jag med C och skrev texten nedan. Jag skrev himlans mkt mer än nu, och jag skrev en hel del bra saker, men även lite strunt ^^ Hur som helst ska jag försöka skriva mer här i bloggen, trots krånglande dator. Plus att det är så himla mycket lättare för mig att vara kreativ när jag är "olycklig", skissa,måla,skriva och dansa- allt blir svårare när jag är fylld av lycka.

Och angående texten nedan, jag är fof lika trött på alla Hej-jag-är-rebellisk-och-svår-men-egentligen-inte-alls-det-råkar-bara-vara-fashion ^^


...Men ska jag vara ärlig så är jag jävligt trött på all jäkla modeskit. Jag tycker trender e fucking töntiga och de som verkligen försöker se moderiktiga ut a'la Elin Kling är lika tråkiga som alla brunkrämsfjortisar (eller ah, nästan iaf). Jag är bara så trött på allt "HEJ jag e viktigare än dig så jag klär mig som i ELLE för jag är någin" (eller så försöker jag bara vara något som inte finns- nämligen bättre och mer värd än någon annan).

Sen kan vi ju lika gärna ta diskussionen om alla dessa "svåra" människor. De kommer i olika skepnader.. Men just nu tänker jag mig en viss stil änna.. Lite löst sittande klänning, håret i en knut, väldigt lite smink, små tygskor och ja.. Ska leta upp en bild så ni får se va jag menar om ni inte förstår. Ni är inte unika, typ en miljon svenskar klär sig sådär hemligt, popigt svårt now a days.. Visst var det nytt och spännande och grymt coolt för några år sedan. Men nej, inte längre. Hiphopbrudar e ganska rare dock, faktiskt. Och jag menar INTE de med tajta jeans (ännu hellre jeanstights, eller slitna), adidas sneakers och en adiadas tröja- nej nej nej. Jag menar riktig hiphop stil. Visst är det inte allt för vanligt?
Hur som helst. Det enda jag kommer säga i denna bloggen angående stil och mode och sånt där, e vad JAG diggar, om det är soo 2008, tack för den. Fast, missförstå mig inte, för jag älskar kläder.. Verkligen äälskar shopping, design, styling och allt det där. Jag har bara tröttnat på "mode-modet"...

Äsch. Nu ska Elli-pelli sitta vid datorn (hon har för övrigt en schysst stil)
peaceKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0