Gifts & Poison

Just nu sitter jag i soffan och funderar på jul. Igår frågade mor & far oss vad vi ville ha i julklapp... Och jag kommer inte på något sådär bara så!.. Jag skulle ju vilja ha en större TV, men det är inte så noga ändå känner jag. En ny liiten kamera skulle vi också behöva/vilja ha. Så förmodligen får det bli en kamera... Kanske kommer på något mer senare eller så får man väl önska sig cash då, eller nåt. Sedan får de gärna ge mig skorna jag väntar på, haha. Sånt gillar jag!
.
Har förövrigt inte kunnat äta i princip någonting alls sen i Lördags, plus att jag känner mig halvsjuk och öm i kroppen. Så nu är det över. För en lång, lång, lång tid. Alkohol gör en dum, helt konstig och svag. Vissa blir våldsamma, andra blir kärleksfulla... Oavsett hur man blir, blir man dummare och äckligare än vad man är egentligen. Så egentligen?.. Tycker folk verkligen att det är värt det? Man är fullt medveten om att omdömet försämras, så man riskerar att säga och göra saker som är konstiga och fel, och som man verkligen inte sagt/gjort om man vore nykter.
Jag tycker känslan är läskig och äcklig. Jag brukade gilla det men nu känner jag mig så svag och okontrollerad, vilket gör mig galen. Och visst kan man ha roliga kvällar men jag kan ju lova er att listan på roliga och hellyckade kvällar är ytterst kort bredvid den långa listan av störda och dagen-efter-jobbiga-kvällar. Jag har gjort och sagt saker som inte ens finns i mig, saker som inte är det minsta likt mig och det var nu när jag insåg det som jag känner att Nej! Nu får det vara nog och jag vill aldrig mer vara något annat än mig själv.
.
Det var igår jag insåg hur ovärt det var. Jag fick baksmällan från helvetet och fy va jag avskyr att vara så svag... Och veta att det är mitt eget fel sen? Det är ju faktiskt dumt på riktigt. Så, så är det med det. Ingen alkohol för mig på obestämd tid. Ser inget positivt med det alls.
Jag är och har mycket roligare nykter.
peace

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur går alkoholen och bebisen ihop? Det kanske man bör avstå..

2010-12-06 @ 18:18:55
Postat av: A-K

Jag är inte hjärndöd så hade jag varit gravid hade jag inte druckit en droppe.

2010-12-06 @ 18:30:32
URL: http://midnightmistress.blogg.se/
Postat av: Anonym

neeej! ): vad hände me bebben?

2010-12-06 @ 19:12:15
Postat av: Madelene

Instämmer helt Anna-Karin, har också funderat på detta med alkohol. Är det värt det?

Kram

2010-12-06 @ 19:54:47
Postat av: A-K

Madelene: Jag har kommit fram till att för mig är det verkligen inte värt det, nog med dumheter för min del nu, hehe :)

Kram!

2010-12-06 @ 20:01:09
URL: http://midnightmistress.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, då var det som jag trodde. Det var riktigt riktigt tråkigt att höra.. Hoppas allt är bra med dig Anna-Karin!

2010-12-07 @ 22:21:25
Postat av: Alexandra

Men A-K va? Ingen bebis?

2010-12-08 @ 21:54:44
URL: http://improved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0