Ranting

Jag bloggar som en missnöjd syster.

Jag tycker det var väldigt kass av dig, Ak, att ta mitt läppstift, alla ögonskuggor, min pensel, min eyeliner, min foundation och mitt puder + spegel med dig till Spanien. I framtiden kommer jag förvara alla mina ägodelar du inte kan låta bli (så som kamera, smink och diverse andra saker du inte kan sluta lägga vantarna på) inlåsta, isärplockade alternativt gömda för dig.

I'm just sayin'...

Furthermore så kan jag meddela att om du tar mitt minneskort igen trots att jag bett dig 10 ggr att inte göra det, så kommer jag ta ditt och klippa det itu. Eller bara gömma det.
Det samma gäller för andra ägodelar. An eye for an eye.

Däremot är jag tacksam att du lämnade i alla fall min mascara, nu kan jag ju... ja, inte göra någonting ändå, men whatever, du kan ju i alla fall gå runt med smältande smink i Barcelona, och det är ju det som räknas.

Aja tack för att du kom ihåg mina andra grejer i alla fall. (Även om jag var tvungen att krypa in i huset för att hämta dom, men det är en annan historia)

Jag hoppas du har det bra med Gustavo och att inget händer som inte är gott.

Jag drömde nämnligen i natt att ni bråkade och gjorde slut, så jag hoppas att det inte är en sanndröm. Ska skicka små rosa kärleksmoln genom telepati till er. För så gosig och mjuk och mosig och blödig är jag. Mjumjumjumumu.

It takes a fool to remain sane

Aja, ha det härligt på din resa. Jag kommer sakna dig eventually.

Hejdå. Kram, syster.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0