Bla bla bla

Jag sitter och funderar lite pà utseende och sànt... Jag har väldigt svàrt för att se mig själv som kurvig-kurvig (har länge varit spink-kurvig, ni vet väldigt smal men med ass & boobs haha), även om det känns som att jag är pà väg ditât. Jag màste pàminna mig själv om att jag faktiskt är gravid, för de kroppsliga förändringarna känns väldigt drastiska sà jag har redan börjat fundera pà hur jag ska gà ner i vikt snabbt efter bebisen kommit. HALLÂ!? My god. Jag hade aldrig trott vikt och skit skulle bli nàgot jag tänkte pà under min graviditet, men det är sà mànga som pratar om det att jag blir helt knäpp! Det är klart man gàr upp i vikt under en graviditet, speciellt om man var väldigt tiny fràn början. Sà, nu var det konstaterat. Och jag är väldigt säker pà att jag inte kommer gà upp särskilt mycket i vikt. Jag är i i princip rena kopian av min mamma kroppsligt, sà det är egentligen inget jag behöver fundera över... Men ändà.. AH. äsch.. Fy va tràkigt och snurrigt inlägg, men det känns lite bättre i huvudet nu iaf, haha ^^
Känner mig sjukt snurrig och dum sà skriv gärna sàdana där smarta kommentarer ni sà fint gör ibland, haha.

Kommentarer
Postat av: Bella

haha jag tänkte precis likadant i början av min grav och jag har alltid varit smal! Jag tror dock att jag kommer gå tillbaka till min vikt automatiskt och det tror jag även du kommer göra. Hur lång tid det tar e ju svårt att säga men jag tror sånna som du och jag behöver inte tänka på det alls. Det kommer gå av sig självt;)

2010-11-10 @ 22:53:35
URL: http://dusunce.blogg.se/
Postat av: emelie

AK. tycker du ska vara glad och inte tänka på det, det mesta försvinner i samband med förlossningen. tycker du ska vara glad och se att allt som händer har med graviditeten och göra, njut av det istället =)

2010-11-11 @ 17:09:37
URL: http://emelejsi.blogg.se/
Postat av: Sanna

Håller med ovan kommentarera. Njut av att vara gravid och allt det som kommer under tiden. Går du hektiskt upp i vikt kan du ju alltid gå ner i vikt igen och också må bättre. Ingen big deal ;)

2010-11-11 @ 18:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0