Själv

Sà, nu har de hämtat maten och tvà kvinnor :) Middagen närmar sig!

(förresten- Det suger verkligen att vara här ibland. Det finns liksom ingen idè för mig att gà ut bland de andra... Jag fattar i princip inget (hajar en hel del, men inte som att jag kan kommunicera) och här kan typ ingen engelska. Super tràkigt och jag sitter tyst som ett fàn när de andra skrattar och pratar om ja, jag vet ju inte vad. Sà här nere verkar jag förmodligen skittràkig :P Och jag känner pà mig att denna middagen kommer bli ganska obekväm för min del. Jag kommer bara sitta helt likgiltligt och äta. Kul. Hemma i sverige pratar jag i princip aldrig svenska... Alla mina kompisar och min familj kan ju engelska sà det blir ju aldrig för Gustavo som för mig. Fan. Jag gnäller inte för jag är sur eller arg, men jag känner mig som ett besvär och som att jag bara är i vägen. Jag kan ju liksom inte ens hjälpa till med nàgot. ÂH va jag bara vill sitta vid datorn resten av dagen... Ok. Jag kan ju erkänna att jag är ganska hormonell och alla känslor är aningen överdrivna sà nu ska jag ut och vara social, spràkproblem till trots! ;) haha)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Aaaaah, det är så hemskt! Vet precis hur det är, är likadant varje gång vi hälsar på i Belgien :S Första dagen anstränger sig folk för att prata engelska, men sedan rinner det ut i sanden och varje gång vi hälsar på någon får jag sitta och stirra in i väggen. Tack och lov så kan man iaf fokusera på något som mat när vi äter middag, men ibland sitter man bara där på någon pub med en massa folk som pratar och skrattar och fattar NADA. Sedan POFF så reser sig alla upp och tar på sig jackorna och jag har ingen aning om vad som händer. Jahaa ska vi gå vidare? Men säg det då?? Gaaah hahaha

SKICKA ALLA PÅ ENGELSKAKURS FÖR FAN. Haha. Usch :P Man blir så jävla uttråkad.

2010-11-15 @ 09:45:36
URL: http://improved.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Mhm eller hur, man blir så jävla vilsen. Och me no likey that, jag orkar några dagar sedan blir jag helt arg eller ledsen. Man känner sig så dum också, för man är ju "den tysta tråkiga", alla får uppfattningen om att man är astråkig för att man inte säger något, men hur ska man kunna det när man inte fattar vad de säger?? Det värsta är när jag börjar en konversation på engelska och de andra tycker det var ett "kul ämne" att snacka om, OCH FORTSÄTTER PRATA OM DET PÅ HOLLÄNDSKA. MY GOD skojar ni? Tycker det är rätt otrevligt faktiskt :PHäromdagen var vi i affären och köpte kaffe till min Senseomaskin. Sedan trodde jag såklart att vi var på väg hem igen, men vi hamnar utanför ett annat hus, alla öppnar bildörrarna och går ut, jag undrar vad som händer och J säger "Men vi ska ju hälsa på Jo sa vi ju nyss". Ah det gjorde ni säkert, men bara på erat språk!! Jag vill veta vart vi ska innan vi hamnar utanför nån jävla dörr!!Haha... avreagering..

2010-11-16 @ 10:25:47
URL: http://improved.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0