So not interesting

Har hämtat internetet nu men det går svinlångsamt. Skit. Men får be far min att hjälpa mig imorgon om det inte löst sig tills dess. För övrigt far förmodligen jag och Gustavo till naturhistoriska imorgon, och konstmuseet. Jag känner för att visa honom lite balla grejer, och konst. Vet inte om ni vet det, men jag älskar att strosa runt på konstmuseet. Plus att jag inte sett fotoutsällningen de visar på Hasselbladscenter nu, så det kommer bli kanon.

Ska även prata med far och syster senare och fråga om de vill med, för det räknar jag änna med att de vill. PLUS att det får bli till att hämta skorna imorgon istället. Lite ändrade planer på den fronten tyvärr. Vill ha dom nu såklart, men men. Imorgon är bra också.

Nu när jag ändå är igång och skriver helt ointressanta saker kan jag ju meddela att vi hyrt filmer. Kollade på Prince of Persia igår- helt ok, sedan hyrde vi även Remember me och, fan. Kommer inte ihåg den tredje, haha. ÄSCH.

Ikväll var bio planerat, men är inte över-sugen om jag ska vara ärlig. Kan ju faktiskt se filmerna vi hyrde. Plus att jag har G.I Joe som Gustavo inte sett, så den kan vi ju också se.

Kommer lite bilder senare från dagen.
Har nämligen hängt med Putte och Simon, som jag inte träffat på, jag vet inte hur många år! Vi tog en fika, tjöta, gick till studion en sväng och sen hem för att kolla på bilderna från Puttes fest ^^

Hoppas ni har det fint ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0